Placeret på Torvet 16 st tv, i Horsens, er vores baby- og børnetøjsbutik beliggende.

I butikken, samt på webshoppen, har du mulighed for, at handle lækkert og unik baby- og børnetøj i størrelse 50 – 128.

Baby- og børnetøj er blevet noget ganske særligt. Forældre bruger mange timer på, at finde de helt rigtige outfits, farverne, designet og materialet skal være SPOT ON. Vi forstår godt, at der er mange faktorer der spiller ind i overvejelserne inden et køb. Mange finder inspiration fra Instagram, Facebook, vuggestuen, børnehaven, på ferier osv. Vi finder oftest vores inspiration i udlandet- vi kan nemlig godt lide at tilbyde dig tøj og styles, som kun kan købes hos os.

Vi elsker, at vores tøj er unik! Vi vil gerne tilbyde dig et udvalg af lækre kvalitetsvarer, som du ikke finder andre steder. For os er der flere elementer i babytøj og børnetøj som er vigtige, blandt andet skal vi kunne stå inde for produktionsmiljøet, materialet, bevægeligheden, praktisk osv. Vores valg af produkter er med henblik på, at give baby og børn det bedste, flotteste og lækreste tøj- og så er der stadig stor bevægelsesfrihed, plads til ble og praktisk. Vi går ikke på kompromis. Derfor vælger vi hvert et stykke tøj selv, vi mærker og føler – vi har altid vores hjerter med i alle køb. Én ting er det ser flot ud- men det skal også fungerer i praksis.

Vi sætter en ære i hvert eneste stykke tøj, hvor vi vægter kvalitet, funktionalitet og design højt. Alt tøj bliver tjekket for fejl/mangler inden det kommer i butikken eller på shoppen. Vi ønsker at kunne give jer den bedste oplevelse i butikken og når I handler på webshoppen.

Vi udelukkende forhandler brands med højkvalitet og lækkert design. Med et fantastisk sammenarbejde med iDO, iDO mini, Sarabanda og Minibanda er det lykkes at få de lækre brands til Horsens, Danmark. De fire mærker har rødder i Italien, hvilket betyder der er en særlig sans for mode, detaljer og design- og hvor kvaliteten er helt i top.

Vi har tilføjet to toplækre brands fra Holland. Det ene er Your Wishes med slogan “Little things to little ones” – og vi må konstaterer, at vi er helt elektriske over dette brand. Baby- og børnetøj i smukke farver, lækkert print og rummelige i størrelsen. Ofte kan man matche varerne på kryds og tværs- hvilket giver et have af outfits muligheder.

Det andet babybrand er Feetje, som er en familieejet virksomhed med snart 100 års erfaring. Brandet forhandler udelukkende babytøj i størrelse 50 – 86. Brandet har stor fokus på økologi og bæredygtighed. Feetje lancerer skønne varer, hvor man kan lave de mest overdådige sæt- både til babypiger og babydrenge. Vi er vilde med deres valg af farver, design og ikke mindst kvaliteten.

Nu har vi ikke længere kun tøj  i butikken og på webshoppen. Vi er meget glad for, at vi har fået det toplækre brand MUSHIE i huset. Brandet har kæmpe succes over hele verden. Hvilket vi godt forstår. Her kan du få tallerkner, kopper, hagesmække. bidebold, tæpper og stablelegetøj. Vel at mærke er vi naturligvis ikke eneforhandler af Mushie i Danmark. Men vi elsker alt hvad virksomheden står for, deres kvalitet, design, bæredygtighed og ikke mindst fokus på babyens ve og vel. Mushie er et amerikansk brand, med dansk inspiration i design (blandt andet Rundetårnet og Aros) og farver. Det skal vi være stolte over. Klik ind på babytilbehør, hvis du vil se vores udvalg af Mushie produkter- Vi tilføjer løbende nye produkter til sortimentet.Under hver varer, kan du læse hvilket materiale produktet består af. Vi er eneforhandler i hele Danmark af de (fleste) skønne brands- hvilket vi naturligvis er meget stolte af.

Nyest brand i butikken og webshoppen er Fliink. Vi glæder os meget til, at deres første levering lander i butikken og på webshoppen. Fliink er et dansk brand, som designer og producerer kvalitets stiktøj til børn.
Designet er tidløs og emmer af skandinavisk kvalitet – Fliink tilbyder moderne design, hovedsageligt i naturlige fibre skabt med stor opmærksomhed på håndværk og detaljer.
Fliinks produkter er lavet til, at holde ud over sæsonen, alt sammen med den hensigt, at være mere ansvarlige og efterlade et mindre fodaftryk på vores planet. Glæd jer!

Vores brands er perfekt til dig, som værdsætter kvalitet og design- men også ønsker at dit barn skiller sig ud og ikke ligner alle andre.

Butikken har åbent mandag – lørdag, eller efter aftale. Vi holder åbent den første søndag i hver måned fra kl 10:00 – 14:00. Ønsker du at shoppe på andre tidspunkter- bedes du henvende dig til os pr mail. Vi går langt for at imødekomme dit ønske.

Webshoppen er kørende alle dage året rundt- alle timer på døgnet. Vi stræber efter, at afsende din ordre samme dag, som du har lagt din ordre. Vi pakker og afsender bestillingerne afsted alle ugens 7 dage (dog ikke d. 24. december og 31. december). Har du brug for hjælp, er vi klar på messenger eller på mail- vi ringer dig også gerne op.

Kom gerne forbi butikken, Torvet 16, Horsens- og bliv inspireret af det skønne baby- og børnetøj. Vi står klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige outfit til baby og børn. Husk at følge med på Instagram og Facebook – så du kan holde dig ajour med nyheder i butikken og webshoppen.

De bedste hilsner fra
Team Butik Petit
Torvet 16 st tv – 8700 Horsens

Åbningstider:

  • Mandag: 10:00 – 17:00
  • Tirsdag: 10:00 – 17:00
  • Onsdag: 10:00 – 17:00
  • Torsdag: 10:00 – 17:00
  • Fredag: 10:00 – 17:00
  • Lørdag: 10:00 – 15:00

1. søndag i måneden: 10:00 – 14:00

Eller efter aftale.

Send besked

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]