Placeret på Torvet 16 st tv, i Horsens, er vores baby- og børnetøjsbutik beliggende.

I butikken, samt på webshoppen, har du mulighed for, at handle lækkert og unik baby- og børnetøj i størrelse 50 – 104.

Baby- og børnetøj er blevet noget ganske særligt. Forældre bruger mange timer på, at finde de helt rigtige outfits, farverne, designet og materialet skal være SPOT ON. Vi forstår godt, at der er mange faktorer der spiller ind i overvejelserne inden et køb. Mange finder inspiration fra Instagram, Facebook, vuggestuen, børnehaven, på ferier osv. Vi finder oftest vores inspiration i udlandet- vi kan nemlig godt lide at tilbyde dig tøj og styles, som kun kan købes hos os.

Vi elsker, at vores tøj er unik! Vi vil gerne tilbyde dig et udvalg af lækre kvalitetsvarer, som du ikke finder andre steder. For os er der flere elementer i babytøj og børnetøj som er vigtige, blandt andet skal vi kunne stå inde for produktionsmiljøet, materialet, bevægeligheden, praktisk osv. Vores valg af produkter er med henblik på, at give baby og børn det bedste, flotteste og lækreste tøj- og så er der stadig stor bevægelsesfrihed, plads til ble og praktisk. Vi går ikke på kompromis. Derfor vælger vi hvert et stykke tøj selv, vi mærker og føler – vi har altid vores hjerter med i alle køb. Én ting er det ser flot ud- men det skal også fungerer i praksis.

Vi sætter en ære i hvert eneste stykke tøj, hvor vi vægter kvalitet, funktionalitet og design højt. Alt tøj bliver tjekket for fejl/mangler inden det kommer i butikken eller på shoppen. Vi ønsker at kunne give jer den bedste oplevelse i butikken og når I handler på webshoppen.

Vi udelukkende forhandler brands med højkvalitet og lækkert design.

Det hollanske babybrand Feetje, er en familieejet virksomhed med snart 100 års erfaring. Brandet forhandler udelukkende babytøj i størrelse 50 – 86. Brandet har stor fokus på økologi og bæredygtighed. Feetje lancerer skønne varer, hvor man kan lave de mest overdådige sæt- både til babypiger og babydrenge. Vi er vilde med deres valg af farver, design og ikke mindst kvaliteten.

Hust & Claire er landet i butikken og på webshoppen. Vi er vilde med dette skønne danske brand! Vi forhandler tøj fra Hust & Claire i størrelse 50-104. Hust & Claire laver rigtig mange fine og praktiske løsninger til især nyfødte.

MarMar Copenhagen er at finde i butikken og online. Vi er meget glade for MarMars newborn kollektion i det lækreste modal, men også deres klassiske rib body og leggings/bukser. MarMar har et virkelig godt øje til design og kvalitet.

I butikken og på webshoppen finder du danske Fliink. Fliink er et forholdsvis nyt dansk brand, som designer og producerer kvalitets tøj til børn. Vi synes at Fliink er helt unikke i deres strik-kollektioner.
Designet er tidløs og emmer af skandinavisk kvalitet – Fliink tilbyder moderne design, hovedsageligt i naturlige fibre skabt med stor opmærksomhed på håndværk og detaljer.
Fliinks produkter er lavet til, at holde ud over sæsonen, alt sammen med den hensigt, at være mere ansvarlige og efterlade et mindre fodaftryk på vores planet.

Sig hej til Petit Piao, et dansk brand som har et godt øje til farver og print. Det vi elsker ved Petit Piao er deres design er tideløst og unik. Specielt er vi vilde med deres striber og farvekombinationer.  Vi forhandler Petit Piao i størrelse 50-104.

WHEAT er at finde butikken og online. Wheat er et anerkendt dansk brand, som år efter år tilbyder smukke farvekombinationer og det fineste print. Vi har et udvalg af det lækreste tøj i størrelse 50-104. Masser af styles som kan kombineres på kryds og tværs. Fuldend outfittet med hjemmesko fra WHEAT, som er i top kvalitet, bløde og behagelige at være iført og det fineste design.

Vores brands er perfekt til dig, som værdsætter kvalitet og design- men også ønsker at dit barn skiller sig ud og ikke ligner alle andre.

Butikken har åbent mandag – lørdag, eller efter aftale. Vi holder åbent den første søndag i hver måned fra kl 10:00 – 14:00. Ønsker du at shoppe på andre tidspunkter- bedes du henvende dig til os pr mail. Vi går langt for at imødekomme dit ønske.

Webshoppen er kørende alle dage året rundt- alle timer på døgnet. Vi stræber efter, at afsende din ordre samme dag, som du har lagt din ordre. Vi pakker og afsender bestillingerne afsted alle ugens 7 dage (dog ikke d. 24. december og 31. december). Har du brug for hjælp, er vi klar på messenger eller på mail- vi ringer dig også gerne op.

Kom gerne forbi butikken, Torvet 16, Horsens- og bliv inspireret af det skønne baby- og børnetøj. Vi står klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige outfit til baby og børn. Husk at følge med på Instagram og Facebook – så du kan holde dig ajour med nyheder i butikken og webshoppen.

De bedste hilsner fra
Team Butik Petit
Torvet 16 st tv – 8700 Horsens

Åbningstider:

  • Mandag: 10:00 – 17:00
  • Tirsdag: 10:00 – 17:00
  • Onsdag: 10:00 – 17:00
  • Torsdag: 10:00 – 17:00
  • Fredag: 10:00 – 18:00
  • Lørdag: 10:00 – 15:00

1. søndag i måneden: 10:00 – 14:00

Eller efter aftale.