En lille butik og webshop, med drømmen om et baby- og børneunivers. En plan og en mission om at få unikke baby- og børnebrands til Danmark, er skudt i gang.

D. 1. maj 2020 kunne døren åbnes for første gang, butikken lå dengang i Kattesund, Horsnes. I butikken kan du møde Anna (indehaveren) og Susanne (yndig assistent) – vi vil være klar til at hjælpe dig med at finde det du ønsker.

I september 2020 gik webshoppen online. Vi er naturligvis meget glade og stolte over, at kunne give hele Danmark muligheden for, at købe de fine og unikke varer. På webshoppen forhandler vi baby- og børnetøj i str. 50 – 128. Indtil videre.

YW Sunset Bloomers

Juni 2021 er butikken flyttet fra Kattesund til Torvet 16 i Horsens. Dels fordi pladsen var blevet for træng og ønsket om, at kommer et skridt tættere på byens puls og summen. Vi har fået plads til et tilbudshjørne samt hyggekrog med sofaarrangement.

Vi har fået plads til, at kunne udvide butikkens sortiment med flere brands. Hvilket vi naturligvis er meget glade for. Vores brands er perfekt til dig, som værdsætter kvalitet og design- men også ønsker at dit barn skiller sig ud og ikke ligner alle andre.

Kom gerne forbi butikken, Torvet 16 st tv, Horsens- Eller klik ind på webshoppen, og bliv inspireret af det skønne baby- og børnetøj.

Vi ønsker hele tiden at udvikle os- derfor vil vi løbende tilføje brands til butikken og webshoppen. Husk at følge med på Instagram og Facebook – så du kan holde dig ajour med nyheder i butikken og webshoppen.

De bedste hilsner fra

Anna – Butik Petit