En lille butik og webshop, med drømmen om et baby- og børneunivers med de skønneste danske mærker. En ide som blev til virkelighed.

D. 1. maj 2020 åbnede vi for første gang døren, på dette tidspunkt lå butikken i Kattesund, sidenhen har vi haft lokaler på Torvet samt midlertidige lokaler i Bytorv Horsens. Nu er vi landet på den helt rigtige adresse, med de rigtige lokaler og skønne naboer.

I butikken kan du møde Anna og Susanne – vi vil være klar til, at hjælpe dig med, at finde det du ønsker.

I september 2020 gik webshoppen online. Vi er naturligvis meget glade og stolte over, at kunne give hele Danmark muligheden for, at købe de fine og unikke varer. På webshoppen forhandler vi baby- og børnetøj i str. 50 – 116.

Vi pakker webordrer HVER dag også søn- og helligdage. Vi værdsætter hver eneste ordre- og stræber efter at du modtager din bestilling hurtigst muligt.

Slut april 2024 begyndte vores eventyr i Jessensgade, den absolut hyggeligste gade i Horsens. Efter en kaotisk tid med flytning fra Torvet og midlertidige lokaler i Bytorvet- Lover jeg, at vi ikke flytter mere.

Vi har stadig de samme toplækre brands i butikken og samme personale. Vores brands er perfekt til dig, som værdsætter kvalitet og design- men også ønsker at dit barn skiller sig ud og ikke ligner alle andre.

Kom gerne forbi butikken i Jessensgade- Eller klik ind på webshoppen, og bliv inspireret af det skønne baby- og børnetøj.

Vi ønsker hele tiden at udvikle os- derfor vil vi løbende tilføje brands til butikken og webshoppen. Husk at følge med på Instagram og Facebook – så du kan holde dig ajour med nyheder i butikken og webshoppen.

De bedste hilsner fra

Anna – Butik Petit