iDO mini er til babyer. iDO mini er kvalitetstøj til hverdagsbrug. Kvaliteten er høj, designet unik og langtidsholdbart. Der er kræset om detaljerne. Der er valgt bløde tekstiler til babytøjet, der er stor bevægelsesfrihed og plads til ble. I iDO mini kollektionen finder du især smukke onepiece /sparkedragter, som er helt unikke og smukke. De er et abosult must have.
For iDO mini er der tre nøgleord, som de arbejder ud fra: Sikkerhed, kvalitet og langtidsholdbart.
Sikkerhed i form af, at tøjet skal være sikkert for babyen at være i ført. Hvert stykke tøj bliver kvalitetstestet i Italien inden vi modtager varerne i Danmark.
Kvaliteten er et absolut must for den italienske virksomhed. Tøjet fra iDO mini er i skønne materialer, blødt og lækkert for babyen at bevæge sig i.
Langtidsholdbart for at kunder og ikke mindst baby, kan få det optimale ud af hvert produkt. iDO mini benytter sig af tekstiler og materialer, som har lang levetid.
iDO er kvalitetshverdagstøj for børn. Kvaliteten er høj, designet smuk og spækket med unikke detaljer. Der er i iDO kollektionen et bredt udvalg til drenge, alt fra forskellige bukser, tshirts og trøjer- men også virkelig lækre buks og trøje sæt. Udvalget til pige spænder bredt, hvor vi tilbyder forskellige lækre bukser, tshirts, bluser og kjoler. iDO kollektionen til piger og drenge, er et must for forældre, der ønsker unikke produkter til deres børn.
For iDO er der tre nøgleord, som de arbejder ud fra: Sikkerhed, kvalitet og langtidsholdbart.
Sikkerhed i form af, at tøjet skal være sikkert for barnet at være i ført. Hvert stykke tøj bliver kvalitetstestet i Italien inden vi modtager varerne i Danmark.
Kvaliteten er et absolut must for den italienske virksomhed. Tøjet fra iDO er i skønne materialer, blødt og lækkert for børn at bevæge sig i.
Langtidsholdbart for at kunder og ikke mindst barn, kan få det optimale ud af hvert produkt. iDO benytter sig af tekstiler og materialer, som har lang levetid.

0