Minibanda er lillebror til Sarabanda. Minibandas design er skabt til de kvalitetsbevidste forældre, der ønsker at give deres baby det ypperste. Udvalget fra Minibanda kollektionen indeholder blandt andet skønne bodystockings i fine gaveæsker, lækre bluser og bukser med unikke detaljer. Minibanda klæder babyer på i italiensk moderigtigt tøj, hvor der er kælet for kvaliteten og detaljerne. Kollektionen er en skøn kombination af hverdagstøj. For Minibanda er der tre nøgleord, som de arbejder ud fra: Sikkerhed, kvalitet og langtidsholdbart.
Sikkerhed i form af, at tøjet skal være sikkert for babyen at være i ført. Hvert stykke tøj bliver kvalitetstestet i Italien inden vi modtager varerne i Danmark.
Kvaliteten er et absolut must for den italienske virksomhed. Tøjet fra Minibanda er i skønne materialer, blødt og lækkert for babyen at bevæge sig i.
Langtidsholdbart for at kunder og ikke mindst baby, kan få det optimale ud af hvert produkt. Minibanda benytter sig af tekstiler og materialer, som har lang levetid.

0