Sarabanda har samme høje niveau som Minibanda, når det kommer til design, kvalitet og sikkerhed. Sarabanda er leveringsdygtige med skønne kollektioner til små og store børn. Der er stor fokus på, at være med allerforrest i den italienske modeverden, dette vises tydeligt med lækre tekstiler og med unik design. Kollektionen fra Sarabanda viser tydelige præg på, hvordan små fine detaljer kan gøre en stor forskel på produktets helhed. I kollektionen er der et udvalg af fine produkter, alt fra buks til bluser og kjoler. Fælles for produkterne er den gode kvalitet.
For Sarabanda er der tre nøgleord, som de arbejder ud fra: Sikkerhed, kvalitet og langtidsholdbart.
Sikkerhed i form af, at tøjet skal være sikkert for babyen at være i ført. Hvert stykke tøj bliver kvalitetstestet i Italien inden vi modtager varerne i Danmark.
Kvaliteten er et absolut must for den italienske virksomhed. Tøjet fra Saranda er i skønne materialer, blødt og lækkert for børn at bevæge sig i.
Langtidsholdbart for at kunder og ikke mindst børn, kan få det optimale ud af hvert produkt. Sarabanda benytter sig af tekstiler og materialer, som har lang levetid.